Spillanmeldelse: L.A. Noire (PS4)

"L.A. Noire" ble utgitt i 2011 og er nå blitt remastered til Switch og PS4. Selv om selve animasjonene ikke er stort forandret, er spillet fortsatt like godt mottatt og like morro. Gjør deg klar for en reise tilbake til etterkrigstiden i 1947's Los Angeles!

Dette er et slow-paced detektiv spill i ekte klassisk noire 1940-talls stil, med 21 hovedsaker som skal løses inkludert alle DLC-er - alt i riktig rekkefølge for å få helheten i handlingen. Du spiller detektiv/offiser Cole Phelps som skal tilpasse seg livet etter å ha vært i marinen, der du må undersøke steder, samle bevis, intervjue vitner, følge opp ledetråder, kjøre fra ene enden av byen til den andre, gjøre avhør og til slutt beskylde en mistenkt for å stå bak som skal sendes til retten. Greia er at det skal ikke så mye til før du fucker opp på noen av de punktene over. Det gjelder å finne de riktige ledetrådene og spørre de riktige spørsmålene for å få løst sakene på best mulig grunnlag - for du kommer ikke videre før du har løst saken. Etterhvert som du løser sakene går du oppover i ranken, får en høyere stilling og en ny partner til å hjelpe deg. 

Du må selv avgjøre om vitner og folk i avhør lyver eller ikke ved å tolke ansiktsuttrykket dems eller om blikket lander andre steder enn direkte på deg. Alternativene dine er "good cop", "bad cop" og "accuse" som beskriver Cole's respons, men skal du først anklage en person for noe vær sikker på at du har riktig bevis å backe det opp med! Feiler du kan det slå tilbake på deg. 

 

Morsomst av alt er bilkjøringa da du skal fra A til B (jeg kræsjer en del, okey?). Det er en del trofeer å plukke opp på kartet, bla å finne og kjøre èn av hver av de 95 bilene som finnes, løse gate kriminalitet (40 saker som du kan svare på at du tar over radioen), samt finne byens mange skjulte biler gjemt i forskjellige garasjer. Det er også tilfeller der du lander midt i en skuddveksling eller slosskamper. 

Dette er hovedsakelig et open world spill som er ganske fargerikt, spennende, og både reklame og jazzmusikken fra bilens radio gjør alt mer autentisk. En ordentlig nostalgisk eventyr reise med andre ord. Noen av bilene er enklere å kjøre enn andre, politibilen du har som standard bil er vel å merke den beste for det er den eneste der politiradioen funker på. 

Spillet har vel å merke noen artige glitcher her og der, men man kommer seg vanligvis ut av dem igjen uten å måtte avbryte spillet. Det nye med spillene er at de har lagt til to oppgaver/trofeer der du kan samle bøker og gyldne filmruller, men om disse egentlig eksisterer aner jeg ikke for jeg fant ikke en jævla èn av noen av delene. > Det er også en del kjente skuespillere i spillrollene <

Det er første gangen jeg spiller igjennom dette og jeg likte det veldig godt. Jeg fikk også noen gode diskusjoner med kompisen min Dallas som faktisk er fra L.A. da dette er et av de spillene han faller tilbake til og vet derfor hvor alt av biler og collectibles er å få tak i på kartet om jeg skulle trenge det. Dette kan minne noe om GTA, men dette spillet går hovedsakelig ut på å være på lovens side og gjøre det riktige.. selv om du garantert finner deg i å kjøre på folk på fortauene kun fordi du kan. Spillet krever vel å merke konsentrasjon for å velge riktige alternativ og tålmodighet. 

Dette er fort et 30+ timers langt, intelligent single-player spill med mye døde kropper og fæle åsteder, så vær beredt. Skulle du ønske å kommer deg fort igjennom spillet ved å gå igjennom det nok en gang kan du alltids skippe kjøredelene og hoppe direkte til stedene ved å velge at partneren din skal kjøre dere dit. Noen action sekvenser kan også skippes. 

Anbefales!

Karakter: 8,5/10
- Det som trekker ned er at grafikken er lite forbedret og enkelte synes nok at det blir mye repeterende oppgaver. Har du spilt det da det originalt slapp i 2011 trenger du hovedsakelig ikke kjøpe denne remastered edition av spillet. 

Trailer:
ZbPxNGh7dto

#lanoire #spillanmelselde #playstation #ps4 #playstationspill #spill 

0

Skriv en ny kommentar