Lara Croft & the temple of Osiris statue (Tomb Raider)

Gud bedre, Gaming Heads har brukt lang tid på denne. Jeg bestilte denne da jeg var 25 og fikk denne i oktober ifjor. Det er litt oss som hadde bestilt den sin egen skyld egentlig, for Collective-gruppa dems på facebook poster prototyper og INGEN var fornøyde med ansiktet på Lara. Så etter et par runder med justeringer så kom det endelig et ansikt som "alle" godkjente. Dette ble resultatet:

Fakta:​

 • Pris: 340 - 380 dollar. 
 • Limited edition: # 407 / 1000
 • Materiale: Polystone resin
 • Skala: 47 cm høy x 40 cm bred
 • Produsert av: Gaming Heads
 • Kjøpes: Sideshow Toys & Gaming Heads
  Jeg skaffet denne fra Reel Replicas (norsk firma)
   

POSERING OG INNTRYKK 

Figuren er fra PS4-spillet "Lara Croft and the temple of Osiris" der Lara er på ekspedisjon for å få tak i Osiris sin stav. Jeg skal helt ærlig si at selve spillet hadde jeg ikke sansen for, mest fordi de har viket veldig langt unna de andre spillene med å lage et platformspill på den måten, men jeg synes denne statuen er helt fantastisk! Den klassiske Tomb Raider outfiten er egentlig et ganske simpelt design når man tenker over det, mens denne hever det til et nytt nivå til noe mer avansert. Med detaljer på sekken på ryggen, kroken som henger på beltet, spennene på skoa og hieroglyfene i gull på den knekte søyla - kombinert med den kule poseringen som gir henne bevegelse - er dette et av de beste Tomb Raider statuene jeg har sett. Og den tar seg fantastisk bra ut ved siden av Sideshow's Premium Format av Nathan Drake fra 2013. Denne er skulpturert av Kaushik Manna.

Jeg fikk litt hakeslep da jeg tok den ut av esken, fordi den virker så sabla solid. Den er 18"/45cm høy, og Lara virker egentlig ganske stor iforhold til en vanlig statue på den størrelsen. Den består av tre deler - base, kropp og hode. Hodet er festet med en magnet så sterk at den nesten spratt ut av henda på meg, noe som er ganske positivt. Det siste man vil ha er en slakk magnet som Sideshow har ofte hatt problemer med de siste årene. Jeg liker også at Lara har kjøtt på beina, og har en normal kroppsfasong til en forandring! 

Det er også en eksklusiv versjon av denne der hun har staven til Osiris festet på ryggsekken i gull. Jeg gikk ikke for denne da 1) jeg er ikke fan av gull, og 2) gullet virket ganske matt og rart på prototypen på denne figuren. Så jeg har da regular edition av denne, og er strålende fornøyd med det. Exclusive utgaven koster 20-40 dollar mer avhengig av retailer. 

BASEN

Eneste er kanskje mangel på krativitet på basen da den har et veldig "open spot" . Men less is more, og det forhindrer jo ikke i å plassere noe der som kan komme fra et typisk Lara eventyr senere. Den er ellers solid og holder henne stødig. Jeg har veldig sansen for runde baser av en eller annen grunn. En ting jeg savner er at hieroglyfene var i gull på første prototypen dems rundt kanten på basen, men det har dem droppet på selve utgivelsen. Jeg har litt lyst til male på det selv, men samtidig så er det ikke superviktig heller, for i sin helhet så er figuren mer enn jeg tenkte den kom til å bli. 

MIN VURDERING

Jeg bestilte denne gjennom Reel Replicas og skal si Kristina gjorde litt av et nummer med esken hun hadde sendt den i, haha. Den var så stor at jeg fikk nesten ikke holdt den fordi armene mine ikke var lange nok! Var så vidt jeg fikk igjen bagasjen på bilen, men seff selve esken Lara kom i var ikke så stor. She got me good! Dette er altså min første ordentlige Tomb Raider statue, og jeg tror ikke jeg kunne vært mer fornøyd. Mest av alt er jeg glad for at Gaming Heads faktisk tok seg tid til å høre på oss angående ansiktet som ingen likte, og ga oss et som var kjempefint. 

Jeg gir denne: 10 / 10. 


Men vent, det er mer! Gaming Heads hadde ved Tomb Raiders 20 års jubileum en avstemning blant spillene for oss i samlergruppa dems på facebook. Resultat kom like før jul, og dette er hva vi kan forvente oss de neste 4-5 årene. Vi får da servert 3 klassiske Lara og 3 Crystal Lara. 

 • Tomb Raider 1 statue - Lara in her classic outfit (with bun)
 • Tomb Raider 3 statue - Lara in her Area 51 outfit
 • Tomb Raider: The Angel of Darkness statue - Lara in her camo shorts outfit
 • Tomb Raider: Legend statue - Lara in her default outfit
 • Lara Croft and the Temple of Osiris statue - Lara in her default outfit
 • Rise of the Tomb Raider statue - Lara in her red jacket (expedition outfit)

Selv om jeg elsker Lara og hun har vært barndoms heltinnen min i alle år så tror jeg ikke at jeg kommer til å gå for komplett sett med denne. Eller, jeg sier det nå, men hvem vet når de kommer med prisene. Disse er vel å merke ikke så store, jeg har hørt at størrelsen blir rundt 1:6. Det er kun 2 jeg likte best av disse og det er Temple og Rise figurene, for jeg liker ikke designet på henne fra de første filmene. TR1 og TR3 er alt ferdig med prototypen i disse dager så man får smøre seg med tålmodighet om detaljene < klikk her for å se 3D print av første figurene.

#samleobjekt #geek #playstation #ps4 #sony #collectible #tombraider #laracroft #gamingheads

0

Skriv en ny kommentar