Spillanmeldelse: MAX - The curse of the brotherhood (PS4)

Max: The curse of the brotherhood (PC, PS4, Xbox One)
Utgitt: digitalt 2017 - fysisk versjon 2018
Sjanger: Platform-puzzle, eventyr, barnespill

Wired Productions gir oss et utrolig fargerikt spill med kun en fargepenn som våpen. 

Max kommer hjem fra skolen og finner broren sin Felix på rommet hans der han smasher og leker voldsomt med de elskede lekene hans. Max "giggler" (parodi på Google) om hvordan han kan bli kvitt Felix og kommer over en formel som får han til å forsvinne. Men idet han sier formelen høyt, dukket det opp en portal i rommet hans og en klo dukker opp og drar Felix til seg til den andre siden av portalen. Med øyeblikkelig anger på hva han ha gjort og innser hva som skjer, hopper Max etter og ender i en magisk verden styrt av Mustacho og tilhengerne hans. 

Spillet består av 7 kapitler med 2-3 brett hver, tilsammen 20 brett. Hvert brett varer mellom 10-15 minutter hver så dette er ikke det lengste spillet som finnes, og underveis kan du finner biter til en amulett, samt dra ut øyer som er plassert her og der som holder utkikk etter deg på oppdrag fra Mustacho. Oppgavene du skal løse er ikke direkte vanskelige, men de krever planlegging og bra timing. Du må bokstavelig talt tegne deg fremover igjennom brettene - om det så er greiner, lianer, formere vann, knallbomber eller reise bakken under deg - og kombinere dem for riktig effekt. Jeg fikk en litt glad følelse av å spille dette, samtidig som jeg blir forbanna når jeg feiler repeterende, selv om jeg vet hvordan jeg skal løse brettet, jeg har bare dårlig timing eller en dårlig tegner under press. Verste brettet for min del var "Death by lava".. og med den tittelen så kan du jo gjette hvorfor. 

Du har en del frihet når det kommer til å tegne opp hjelpemidlene dine, men du har likevel begrenset med blekk i pennen din. Du kan vel å merke tegne feil og fjerne "streken" din igjen så ofte du vil til du får det riktig. Spillet kan kanskje virke litt repeterende, men det er likevel ikke langt nok til at du irriterer deg over det siden ingen oppgaver er like. Bossfighten i denne var heller ikke veldig vanskelig, men krever bra timing. Dette er et vel-balansert spill med nydelig grafikk som kan minne litt om en Pixar film fylt med masse action og monstre. Likevel er det ikke alltid like klare bilder, det er tilfeller der det er både blurry bakgrunner og kanter på ting, men det går aldri utover spillet mens du spiller.

Det er tilfelle på noen av brettene du tenker "Ah, smart!", noe som tyder på at spillet får deg til å klø deg i hue noen ganger og krever litt kreativ tenking. Hvordan barn (spillet har 12 års grense) tenker mens de spiller dette vet jeg ikke, men forundrer meg ikke at det går mer smooth for dem enn for oss voksne. Småpirk, men en utrolig fin spillopplevelse og liker du platform spill anbefaler jeg dette sterkt! Barnespill eller ei, dette er utrolig morsomt (bortsett fra "Death by lava" brettet da *kremt*). Anbefales!

Karakter: 9 / 10
- Morsomme og variable oppgaver 
- Mange forskjellige miljøer og situasjoner
- Klar og fargerik grafikk

- Litt kort

Trailer:

#spillanmeldelse #playstation #ps4 #playstationspill #spill #maxthecurseofthebrotherhood

2

Det så veldig gøy ut :D

frkfrontend: Utrolig gøy! Ble positivt overrasket! :D

Skriv en ny kommentar